http://www.account-bg.info/balansi/

Форуми

Започване на нова тема
Редактори:account-bg.info
Автор Отговор
fatum
пн май 06 2019, 05:04 Цитирай
Регистриран потребител #8712
Регистриран: пн май 06 2019, 02:31
съобщения: 1
Здравейте, предстои ми държавен изпит и въпросът, който ме затруднява е: "Организация и контрол на отчитането на кетърингово събитие".Моля за кратко обяснение каква може да бъде технологията на организацията и на контрола при отчитането на такова събитие? Предварително благодаря!
Най-отгоре

Бърз отговор:

 

  Започване на нова тема

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System
Гласувате за нашия сайт в мрежата на Google +1
Custom Search
 

Здравей

Потребител:

Парола:


Помни ме

[ ]
[ ]
 
Описание на счетоводните сметки
242 Амортизация на дълготрайни нематериални...

Чрез сметка 242 се отчитат амортизациите на дълготрайни нематериални активи. Сметка 242 се дебитира със сумата на начислените до момента...


611 Разходи за основна...

Чрез сметка 611 се отчитат основните производствени разходи за основната дейност на предприятието, формиращи себестойността на...


111 Общи...

Чрез сметка 111 се отчитат създадените резерви чрез заделяне на част от печалбата, предназначени за покриване на загуби или други...


613 Разходи за бъдещи...

Чрез сметка 613 се отчитат разходите, които са извършени през отчетния период, а се отнасят за бъдещи периоди. При отразяване на...


Към списъка с всички статии
Време за изпълнение:0.0387 сек.,0.0145 от тях за заявки.БД заявки:30. Сървър памет:2,489kb